Skip to content

Persondatapolitik hos Jobpause.dk

Introduktion

Når du besøger vores website Jobpause.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Jobpause.dk. Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Jobpause.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Ønsker at købe en Jobpause eller sender os spørgsmål eller feedback
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev

Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker at købe eller få oplysninger om et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne svare på din forespørgsel, gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Bruger du vores kontaktformular eller sender du os en mail, gemmer vi oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse og telefonnummer.

Cookies

Jobpause.dk bruger cookies til at indsamle oplysninger om din brug af vores website. En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.

På Jobpause.dk bruger vi primært cookies til følgende:

  • statistik
  • webanalyse
  • forbedring af hjemmesidens brugervenlighed, funktioner og design
  • administration af hjemmesiden

Se mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Jobpause.dk er:

Improviser, Lærkevænget 20, 2970 Hørsholm, cvr nr. 33802153

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, email og eventuelt adresse, firma o.l. indhenter vi for at kunne besvare dine spørgsmål eller levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din service eller ydelse.

For yderligere information om periode for opbevaring af data indsamlet af vores cookies, se vores cookiepolitik.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos one.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i one.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Periode for opbevaring

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e‑mailadresse kontakt@improviser.dk.

Udgiver

Websitet Jobpause.dk ejes og publiceres af:

Improviser
Lærkevænget 20
2970 Hørsholm
Telefon: 28119130
Email: kontakt@improviser.dk

Persondatapolitik hos Jobpause er senest revideret 2021.01.05

Kage gør tit en pause endnu bedre. Jobpause.dk er ingen undtagelse. Ved at trykke på Accept-knappen accepterer du vores brug af cookies.  Her kan du læse mere om, hvilke cookies vi bruger: