Skip to content
Tag en jobpause på hjemmekontoret - du fortjener det!

Jobpause er skabt af Per Rasmussen i Danmark og Terje Brevik i Norge. Per og Terje har lang erfaring i at identificere og udvikle egenskaber som skaber samarbejde, tillid og effektive teams på tværs af afdelinger, kompetencer, erfaringer, roller og sprog.

Jobpauses instruktører
Instruktør Per Rasmussen, Danmark

Per Rasmussen er uddannet dataingeniør fra SDU og kaptajn fra Forsvaret. I mere end 25 år har han arbejdet med ledelse af mennesker, motivation og tværgående samarbejde. Per er desuden uddannet Certificeret Systemic Coach med fokus på samarbejde og personlig udvikling.

Per er blandt pioner i Danmark i forhold til at anvende principperne fra Applied Improvisation til uddannelse af ledere, teamtræning og personlig udvikling. Per underviser med inddragelse og faciliteret refleksion, der gør indholdet konkret og operationelt med det samme.

Instruktør Terje Brevik, Norge

Terje Brevik er uddannet IT-ingeniør og dramapædagog med flere års erfaring som seniorkonsulent i det private erhvervsliv. Han har lang erfaring med at lede kurser med temaer som kommunikation, kreativitet og samarbejde i Norge og internationalt, både hos virksomheder, organisationer og privatpersoner.

Terjes praktiske tilgang skaber trygge og inkluderende rammer for alle dem, der deltager samtidig med at learning by doing gør indholdet relevant for deltagernes, teamets og organisationens arbejdsdag. Terje underviser lige godt online som i klasseværelset.

Dansk Norsk Engelsk

Jobpause kan afholdes på dansk, norsk, engelsk og alle mulige blandinger heraf.

Dansk Norsk Engelsk

 

Skriv til os!

Skriv til os!

Kunne du tænke dig også at opleve glæden ved en sjov og uformel jobpause, så klik på kuverten ovenover eller på “Kontakt os” herunder og bestil en Jobpause eller bed om at få mere at vide

Klik på kuverten ovenover eller udfyld kontaktformularen herunder

Kage gør tit en pause endnu bedre. Jobpause.dk er ingen undtagelse. Ved at trykke på Accept-knappen accepterer du vores brug af cookies.  Her kan du læse mere om, hvilke cookies vi bruger: